Java EE Organizér - modul úkoly

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá problematikou aplikací pro orgranizaci času a kontaktů. Obsahuje analýzu stávajících řešení, používaných architektur a stručnou charakteristiku konkrétních aplikací. Práce se také zabývá tvorbou aplikačního klienta pro Java EE aplikace a pojednává o základních technologiích, které se v této oblasti používají (Swing, platforma Java EE a její technologie). Praktická část obsahuje návrh a implementaci modulů pro správu kontaktů a úkolů, které jsou zakomponovány do demonstrační aplikace Java EE Organizér.
This thesis deals with applications for organization of time and contacts. It includes analysis of existing solutions, used architectures and brief characteristics of existing applications. Thesis also deals with developing a client application for Java EE applications, and discusses the basic technologies that are used in this eld (Swing, Java EE platform and its technologies). The practical part includes design and implementation of modules for managing contacts and tasks, which are incorporated into the demo application Java EE Organizer.
Description
Citation
ČERNÝ, P. Java EE Organizér - modul úkoly [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO