Využití protokolů TCP/IP pro řízení algoritmů číslicového zpracování zvukových signálů v reálném čase

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem protokolu pro řízení číslicového zpracování signálů pomocí komunikačních sítí TCP/IP. Využití tohoto protokolu v embedded jednotkách pro zpracování zvukového signálu umožní dálkové řízeného číslicového zpracování zvukových signálů v reálném čase. Knihovna, o které pojednává tato práce, umožňuje kvalitní a bezchybný přenos dat a tedy spolehlivé řízení zpracování zvukových signálů na velké vzdálenosti po lokální síti či internetu. Je však koncipovaná pro přenos libovolného typu dat a tak může nalézt i jiné uplatnění.
This thesis deals with design of protocol for control of digital audio signal processing over TCP/IP networks. The application of this protocol in embedded audio processing units allows to remote control of real-time processing of digital audio signals. The library, this thesis disserts on, allows for superior and faultless transfer of data and accordingly reliable control of audio signal processing at long distances via the local network or Internet. This library is designed to transfer any type of data and can be applied in any sphere.
Description
Citation
PILCH, M. Využití protokolů TCP/IP pro řízení algoritmů číslicového zpracování zvukových signálů v reálném čase [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2009-06-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO