Inteligentní zpracování záložek (bookmarks)

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá inteligentním zpracováním záložek, zejména shlukováním internetových stránek podle podobnosti textu. Praktická část představuje návrh a realizaci sytému, který dokáže utřídit záložky a sdružit příbuzné odkazy do skupin.
This thesis deals with intelligent bookmarks processing mainly with web pages clustering according to text similarity. As a practical part of the thesis a system which is capable of bookmarks sorting and clustering was designed.
Description
Citation
BRHEL, M. Inteligentní zpracování záložek (bookmarks) [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " E ". Otázky u obhajoby: Na straně 12 uvádíte, že nadpisům je při konstrukci vektorů přiřazena větší důležitost, ale neuvádíte jak je to provedeno. Můžete to komisi objasnit? V práci uvádíte, že jste pro testování získal datovou sadu 34077 odkazů na oblíbené webové stránky. Odkud tyto odkazy pochází? V práci to není nikde uvedeno. Proč jste v práci neuvedl vyhodnocení pro češtinu?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO