Bezdrátová senzorová síť na platformě Android

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Současná mobilní zařízení s operačním systémem Android v sobě obsahují množství senzorů, bezdrátových modulů a prostředků pro zjišťování polohy a stávají se zajímavé pro využití v oblasti senzorových sítí. Práce se zabývá zkoumáním možnosti těchto zařízení a jejich praktickým využitím v oblasti bezdrátových senzorových sítí. Z těchto poznatků vychází návrh a implementace vlastní aplikace.
Mobile devices on Android platform includes many sensors, wireless modules and methods for determining the position. This makes them interesting for use in area of sensor networks. This thesis examines the potential of these devices and their practical use in wireless sensor networks. Design and implementation of the custom application is based on these findings.
Description
Citation
BĚLOHOUBEK, T. Bezdrátová senzorová síť na platformě Android [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Pro jaké praktické aplikace lze použít bezdrátovou senzorovou síť postavenou ze zařízení se systémy Android?  Lze tyto zařízení propojit s obvyklými technologiemi vytvořenými pro bezdrátové senzorové sítě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO