Použití Infinispan pro implementaci CDI kontextu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce vede čtenáře od vývoje kontextově závislé injekce v Java EE, ukazuje základní přehled o JSR 299, které se vyvinulo do rámce této specifikace a analyzuje referenční implementace Weld. V pozdějších částech je vytvořeno CDI rozšíření, které vytváří cluster-wide scope pomocí Infinispanu jako skladem dat, kterého základní vlastnosti jsou také prozkoumána.
This thesis guides the reader from the evolution of the Contextual Dependency Injection in Java EE, shows the basic overview of JSR 299, frameworks that evolved into this specification and analyses the reference implementation Weld. In the later parts a CDI extension that creates a cluster-wide scope is creating using Infinispan as a backend storage, of which elementary features are also explored.
Description
Citation
KÖVÁRI, A. Použití Infinispan pro implementaci CDI kontextu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
en
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Aleš Smrčka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Jakým způsobem může společnost RedHat Vaši implementaci prakticky použít?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO