Systém pro správu sbírek fotografií

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je výběr, návrh a implementace funkce pro správu sbírek fotografií. Je zde popsán současný stav týkající se problematiky sbírek fotografií a také dva existující programy zabývající se jejich správou. Následuje popis fotografie jako souboru, výběr funkce, její návrh a popis implementace. Vybrána byla funkce pro slučování fotografií z více fotoaparátů. Na závěr je v této práci provedeno ověření výsledků a jsou diskutovány další možnosti rozšíření.
Primary objective of my thesis is the choice, suggestion and implementation of a feature to manage a collection of photos. The current status regarding photography collection is described as well as two existing sotware for that purpose. Description of a photo file, choice of features, suggestion and implementation description follows. I've chosen the feature to merge photos from multiple cameras. At the end of the thesis there's a  proof of results and discussion about further extension options. 
Description
Citation
FAIKA, P. Systém pro správu sbírek fotografií [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Aplikácia je primárne navrhnutá na zlučovanie fotografií z dvoch zdrojov. Aký by bol postup pri zlučení viac ako z dvoch zdrojov?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO