On-line dashboard pro startupy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je analyzovat, navrhnout a vytvořit webovou aplikaci, která umožní přihlášeným uživatelům vytvářet si emailové účty s náhodným názvem účtu - Dropbox. Na tyto pak uživatelé mohou přesměrovat emaily, které generují další služby, které využívají, případně posílat vlastní emaily. Aplikace vyhledá specifická data v těchto emailech a umožní vizualizovat jejich změnu v průběhu času. V práci je zároveň ověřený zájem uživatelů o takový typ služby.
The purpose of this bachelor's thesis is to analyze, design and develop a web application that allows registered users to create an email account with a random name - dropbox. Users can either redirect emails generated by other services or send their emails to the dropboxes. The application searches for specific data in these emails and to visualize their change over time. This thesis also verifies the interest of users of this type of service.
Description
Citation
PECSÉRKE, R. On-line dashboard pro startupy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. RNDr. Alexandr Meduna, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen) doc. Ing. Zdeněk Vašíček, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-10
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: V práci uvádíte, že jste pro webovou část aplikace zvolil framework Symfony2. Proč právě tento - uvažoval jste nad jinými alternativami? Aplikace vytváří za běhu dle potřeby nové databázové tabulky pro data nových "dropboxů" - proč jste volil tuto verzi namísto jedné obecné tabulky pro data všech "dropboxů"?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO