Sdílení části obrazovky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá způsobem sdílení části obrazovky mezi více uživateli. Je v~ní popsaný návrh takové aplikace, která, kromě samotného sdílení, nabízí možnost upravovat tyto snímky jeste před jejich odesláním. Samozřejmostí je i~návrh textové komunikace mezi uživateli, kteří mohou o~snímcích společně diskutovat. V~práci je také uvedený způsob implementace tohoto programu a v~závěru se nachází návrh, jak je možné tuto aplikaci v~budoucnosti vylepšit.
This bachelor's thesis deals with the manner of the screen sharing among multiple users. There is described a~proposal for such application, which in addition to sharing offers the ability to edit the images before sending them. Of course there is a~draft text communication between users, who can discuss the images together. The paper also indicates the implementation of this program and there is a~proposal to this application in the end, how is it possible to improve it in the future.
Description
Citation
KOVÁČIK, D. Sdílení části obrazovky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Lukáš Holík, Ph.D. (člen) Ing. Josef Strnadel, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm D. Otázky u obhajoby: Lze nastavit i adresu vlastního serveru, nebo je napevno zapsána ve zdrojovém kódu? Popište, jak probíhá přenos snímku obrazovky. Zaměřte se především na to, zda se snímek před odesláním či po přijetí nejprve uloží na disk a zda je během přenosu nějak kódovaný, například pomocí Base64?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO