Webová aplikace pro vzdálené modelování a simulaci na bázi DEVS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce se zabývá návrhem a realizací webové aplikace pro vzdálený přístup k nástroji Small- DEVS, implementaci formalismu DEVS. Komunikace po síti je realizována pomocí RESTful API. Webová aplikace je napsána převážně v programovacím jazyce JavaScript s využitím frameworku AngularJS. Při vývoji webové aplikace byla použita technika Test Driven Development. 
This paper deals with the design and implementation of a web application for remote access to SmallDEVS, implementation of DEVS formalism. Network communication is done using RESTful API. The web application is written mostly in JavaScript programming language using the framework AngularJS. Web application was developed using the technique of Test Driven Development. 
Description
Citation
GAVLÍK, P. Webová aplikace pro vzdálené modelování a simulaci na bázi DEVS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2013.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Josef Schwarz, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) RNDr. Marek Rychlý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2013-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " C ". Otázky u obhajoby: Proč aplikace neumí rušit modely a jejich komponenty? Proč jste nepoužil zabezpečenou komunikaci se serverem?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO