Návrh modelu úspěšného manažera

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Jako téma mé diplomové práce jsem si zvolila „Návrh modelu úspěšného manažera“ pro společnost Unicorn a.s. Tento model majitel využije nejen pro stávající zaměstnance, ale také při otevírání nových poboček a přijímání manažerů. Díky mému modelu bude moci porovnávat dosavadní měkké dovednosti manažerů, kteří jsou již ve firmě zaměstnáni a také bude vědět, na které vlastnosti, znalosti, zkušenosti a činnosti se má zaměřit při výběru kandidátů na manažerskou pozici. Z výsledku výzkumu, který provedu na zaměstnaných manažerech bude patrné, na které měkké dovednosti je potřeba se zaměřit v rámci interního vzdělávání zaměstnanců. Následně navrhnu opatření na zlepšení efektivity manažerů a tím i zvýšení efektivity celé firmy.
As a theme for my diploma thesis I chose „Suggestion of a Model of a successful Manager" for company Unicorn Inc. This model can be used by Unicorn´s owner not only for existing employees but also for hiring new managers and for opening new branches as well. Thanks to my model he will be able to compare existing soft skills of managers who are already on board and he will also know which characteristics, knowledge, experience and processes he should focus on when selecting candidates for managerial positions and posts. The research results, that will be carried out on employed managers, will show which soft skills are neccessary to be focused on when internal empoloyee trainings are carried out. Consequently I will suggest steps that will increase managers´ efficiency which will lead to an increase of efficiency in the whole company.
Description
Citation
KOVÁŘOVÁ, P. Návrh modelu úspěšného manažera [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2009.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
Ing. Jindřich Dušek, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Bartes, CSc. (místopředseda) PhDr. Ing. Jiří Pokorný, CSc. (člen) doc. Ing. Robert Zich, Ph.D. (člen) Ing. Václav Zeman (člen)
Date of acceptance
2009-06-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO