Pokročilý prohlížeč obrázků pro Windows Mobile

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci je popsán vývoj pokročilého prohlížeče obrázků pro systém Windows Mobile. Program nabízí kon figurovatelnost uživatelského rozhraní a ovládání pomocí gest. Doplňuje již existující prohlížeče a přináší moderní způsob ovládání i pro starší systém. Aplikace je implementována v programovacím jazyce C#.
This bachelor thesis describes the development of the Advanced Image Viewer for Windows Mobile. The program off ers a confi gurable user interface and control with gestures. It complements the existing browsers and o ffers a modern way to control for older systems. This application is implemented in C# programming language.
Description
Citation
LEXMAUL, T. Pokročilý prohlížeč obrázků pro Windows Mobile [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-12
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C Otázky u obhajoby: Zamyslete se nad rychlostí odezvy při načítání náhledů a navrhněte jak tuto činnost zoptimalizovat.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO