Systém pro podporu správy času

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této práce je vytvořit webovou aplikaci pro správu času, která by měla sloužit převážně uživatelům, kteří potřebují měřit čas strávený na svých činnostech. Aplikace je implementována v jazyce PHP s použitím Nette Frameworku. Dále jsou využity technologie MySQL a jQuery. Dokument popisuje kompletní vývojový cyklus aplikace od definice unikátních vlastností až po implementaci a testování. Bude kladen důraz především na systematický vývoj pomocí lean techniky. V závěru dokumentu jsou zhodnoceny výsledky práce a nastíněn další postup vývoje aplikace.
The goal of this work is to create web application for time management that would be useful for users who need measure spend time on some activity. Application is implemented in PHP language with use of Nette Framework library. Other technologies used are MySQL and jQuery. This document describes complete development cycle from unique properties to implementation and testing. Center of development is in systematic approach using lean technique. There is summary of development and outline of next steps in conclusion.
Description
Citation
MAZUCH, F. Systém pro podporu správy času [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A (výborně). Otázky u obhajoby: Jaké máte s aplikací www.trackito.com další plány do budoucna? Co bude ještě potřeba dodělat při jejich realizaci?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO