Desková hra Vládci podzemí

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
V této práci se zabývám převodem deskové hry Vládci podzemí na PC. Počítačová verze hry se bude řídit stejnými pravidly, jako desková hra. Výsledné řešení umožňuje síťovou hru, možnost uložení aktuálního stavu hry, zpětné nahrání a pokračování ve hře. V době tvorby tohoto projektu, je k dostání tato hra pouze v deskové podobě. V dokumentaci uvádím postup, jakým bylo řešení vedeno a také pravidla hry. Na konci je uveden průběh testování hry v praxi a odhalení nedostatků a následná oprava nalezených chyb. Projekt byl vytvářen v jazyce C# v prostředí Microsoft Visual Studio 2010, k vytvoření GUI je využito techniky WPF.
In this work I am describing transformation board game Dungeon lords into computer game. Computer version of the game will have the same rules as board version.Final build of the game allows network playing, saving of game and loading of the saved game. During development of the game is aviable only board version. In documentation I describe steps of developing and also rules of the game. In the end is described the way of testing and also revieling of bugs and their repair. Projet was created in C# language in MS Visual Studio 2010. To creation of GUI is used WDF technique.
Description
Citation
KAWULOK, L. Desková hra Vládci podzemí [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Přemysl Kršek, Ph.D. (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Rozman, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-13
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: Plánujete implementaci rozšířené verze hry, která by obsahovala i karty událostí či zmíněná budoucí rozšíření grafického uživatelského rozhraní? V práci jste ve dvou případech použil cizojazyčné, pravopisně počeštělé výrazy, pro které existují české a z hlediska použití v bakalářské práci vhodnější ekvivalenty. Jedná se o výrazy "dungeon" a "combo box". Jaké jsou jejich české ekvivalenty?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO