Webová aplikace pro základní školy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá vytvořením informačního systému pro základní školy, který bude poskytovat zázemí pro komunikaci studenta se školou. Informační systém byl vytvořen v PHP frameworku Nette, který je postaven na událostmi řízeném programování. Jako databázová vrstva je využívána relační databáze MySQL. Cílem práce je navrhnout netradiční komponenty pro zlepšení efektivity výuky studentů základní školy. Docílit nahrazení amatérských webů, které základní školy používají. Součástí práce je také propojení systému s účty sociální sítě Facebook, pro zjednodušení autentizace uživatele.
This bachelor thesis is based on creating information system for elementary schools, which is going to provide basic communication between the school and the student. This information system was created in PHP Nette Framework, which is based on event controlled programming. For database layer is used relation database MySQL. Purpose of this project is to design untraditional components, which are going to improve efficiency of education. Also substitute amateur looking websites, which elementary schools use most of the time. In this project is also included connection with Facebook accounts for easier user authentication.
Description
Citation
PIJÁK, L. Webová aplikace pro základní školy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2012-06-11
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C (dobře). Otázky u obhajoby: Pro vizuální podobu jste se rozhodl pro využití CSS3. Jak je v aplikaci řešena zpětná kompatibilita na prohlížeče, které tuto technologii nepodporují a kterých je stále největší procento?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO