Nástroj pro monitorování systémových prostředků OS Windows

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Práce pojednává o principu monitorování systémových prostředků v prostředí operačního systému Microsoft Windows. Soustředí se na systémové služby a funkce, které jsou využitelné ke sledování systémových zdrojů a blíže jsou rozebrány aspekty související s jejich používáním. Implementační část tvoří aplikace pro monitorování systému založená právě na těchto službách a funkcích. Zhodnocení práce a její možné rozšíření je uvedeno na závěr.
This bachelor's thesis deals with the monitoring principles of the system devices in the environment of the Microsoft Windows Operating System. The emphasis is placed on the system services and functions which are utilizable for the system resources monitoring. Some aspects related to their functioning are discussed and specified. The implementation part is represented by an application for the system monitoring based on these services and functions. The evaluation of the work and a possible extension is mentioned in the conclusion.
Description
Citation
HOLUB, O. Nástroj pro monitorování systémových prostředků OS Windows [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO