Návrh a analýza systému pro správu počítačového centra

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
S příchodem internetu se začínaly objevovat nové typy webových aplikací a systémů, které byly vytvořené na standardních technologiích, a proto jsou dostupné na většině uživatelských počítačů. Bez těchto systémů si v dnešní době nedokážeme svět ani představit. Mezi uživateli a vývojáři si získali velkou oblibu a jsou vyvíjeny jak pro internetové aplikace, tak i pro firemní intranetové aplikace. Vzhledem k příchodu objektově orientovaného návrhu a návrhových vzorů je důležité si tyto moderní vývojové nástroje otestovat na vývoji informačního systému. Právě touto problematikou se zabývá tato práce. Vyvíjím informační systém pro správu počítačového centra, který slouží k lepší přehlednosti a správě firem.
With arrival of the internet new types of easily accesible web applications and systems developed on standard technologies have begun to emerge. Nowadays we cannot even imagine the world without these systems. They have garnished massive popularity among users and developers while being created for the internet applications as well as corporate intranet applications. Considering an emergence of object oriented desing and design patterns it is important to test these modern tools on developement of an information system. This thesis acts just this problem. I develope computer center managment system, which serves for better management of firms.
Description
Citation
RENIERS, P. Návrh a analýza systému pro správu počítačového centra [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-06-10
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO