Interaktivní vizualizace XML

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
    Cílem této bakalářské práce bylo řešení problémů s vizualizací obecných XML dokumentů a vytvoření aplikace schopné interaktivně zobrazit obsah jakéhokoli takového dokumentu. Tato práce staví na standardech vytvořených konsorciem W3C pro definici a zpracování dokumentů XML a příbuzných technologií, jako je jazyk XPath.     Výsledem této práce je nová aplikace pro vizualizaci XML dokumentů v co nejjednodušší a nejucelenější podobě pro potřeby široké uživatelské obce. Vizualizační aplikace byla naprogramována v jazyce C# v prostředí Microsoft .NET.
    The goal of this bachelor thesis was solving problems connected with visualization of common XML documents and creating application, which can show contents of common document in an interactive way. This thesis builds on standards created by W3C consortium to make definition and manipulation with XML and related technologies like XPath language.     The result of entire work is brand new application for visualization XML documents in the most user-friendly and complex way to fulfill needs of users. Visualization application was programmed in C# language in Microsoft .NET Framework.
Description
Citation
POSPĚCH, L. Interaktivní vizualizace XML [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO