Zdroje informací pro realitní činnost

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství
Abstract
Diplomová práce se zabývá zdroji informací pro realitní činnost. S ohledem na široké spektrum nutných zdrojů jsou všechny podrobeny detailní analýze a tyto informace jsou nadále zpracovávány tak, aby vytvořily jednotně ucelený systém vyhledávání potřebných informací a to zejména pro širokou veřejnost. Na základě poznatků získaných výzkumem bude následovat vytvoření přehledových tabulek, obsahující povinné a doporučené zdroje pro jednotlivé druhy nemovitostí.
This thesis deals with the sources of information for real estate activities. Given the wide range of necessary resources are all subjected to detailed analysis and the information is still processed to form a unified system of comprehensive search of necessary information, especially for the general public. Based on knowledge gained from research, it will be followed by a summary tabulations, including mandatory and recommended resources for various types of real estate.
Description
Citation
KLIŠOVÁ, J. Zdroje informací pro realitní činnost [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Ústav soudního inženýrství. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realitní inženýrství
Comittee
prof. Ing. Leonard Hobst, CSc. (předseda) doc. Ing. Robert Kledus, Ph.D. (místopředseda) Ing. Milan Šmahel, Ph.D. (člen) Ing. Pavel Klika, Ph.D. (člen) Ing. Andrea Pavlíková (člen)
Date of acceptance
2012-06-18
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO