Webový portál pro generovaní zpráv o síťovém provozu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Náplní této bakalářské práce je návrh, analýza a implementace webového portálu pro generování zpráv o síťovém provozu. Dále se tato práce zabývá analýzou možností vytváření grafů, tabulek a statistik z dat, získaných prostřednictvím technologie NetFlow. Právě technologie NetFlow je klíčovým prvkem a celá tato práce je na ní postavena. Cílem této práce je možnost snadného, přehledného a jednoduchého monitorování síťového provozu a následné analýzy získaných dat v podobě vygenerovaných souhrnných zpráv. Pro implementaci byly zvoleny jazyky PHP a HTML. Zprávy o síťovém provozu budou generovány v dnes velmi oblíbeném formátu PDF.
The main subject of this bachelor thesis is an proposal, analysis and implementation of the web portal for network traffic reporting. This work also deals with analysis of creating  graphs, tables and statistics from data gained by NetFlow technology. The NetFlow technology itself is the key element in this thesis and this work is based on it. The main goal of this thesis is to make a simple tool for monitoring and analyzing the network traffic by generating complex reports. For the implementation itself, PHP and HTML have been chosen. Reports will be generated as well-know PDF documents.
Description
Citation
KLEMENT, O. Webový portál pro generovaní zpráv o síťovém provozu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2008.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2008-02-15
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO