Rozšiřující modul s barevným LCD displejem pro platformu FITkit

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo vytvoření modulu s barevným LCD displejem pro platformu FITkit a jeho řadičem ve VHDL. Modul umožnuje využít všechny obrazové režimy použitého displeje a zobrazování obrazových dat z mikrokontroléru, počítače i FPGA. Práce se také zabývá rezistivním dotykovým ovládáním displeje.
The objective of this thesis was to create a module with color LCD display for FITkit platform and its controller in VHDL. The module allows you to use all display modes of used display and display image data from the microcontroller, FPGA and PC. This thesis also deals with resistive touch screen controls.
Description
Citation
MICHAL, P. Rozšiřující modul s barevným LCD displejem pro platformu FITkit [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vítězslav Beran, Ph.D. (člen) Dr. Ing. Petr Peringer (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C). Otázky u obhajoby: Je možné navržené řešení zoptimalizovat z pohledu zabrané plochy na čipu a jak? Proč se nepodařilo zprovoznit dotykovou vrstvu LCD displeje?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO