Generování topologické mapy v sítích se systémy RouterOS

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou webové aplikace schopné zmapovat topologii sítě založené na systému RouterOS a vygenerování mapy spojů. První část práce se zabývá systémem RouterOS a mapovými technologiemi. Druhá část práce je věnována popisu použitých technologií a návrhu funkcí aplikace. Poslední část se zabývá implementací aplikace a integrací technologií popsaných v předcházející části práce.
This bachelor's thesis deals with creating web applications that can map the network topology based on system RouterOS and generate map of connection. The first part deals with the system RouterOS and mapping technologies. The second part is devoted to describing used technology and design functions of application. The last part deals with the implementation of applications and integration technologies described in the previous part.
Description
Citation
VLK, V. Generování topologické mapy v sítích se systémy RouterOS [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Ivana Burgetová, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO