Dynamické vytváření grafických uživatelských rozhraní pro internetové aplikace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} Hlavním námětem této bakalářské práce jsou Rich Internet Applications (RIA), webové aplikace simulující desktopové programy. V práci je popsán komplexní úvod do dané problematiky, možnosti a rozdělení těchto aplikací. Pozornost je převážně věnována nástrojům a vývojovým prostředím, které se při tvorbě RIA aplikací využívají a dále vlastnímu konceptu vývojového prostředí. Zkoumané vlastnosti daného konceptu jsou uplatněny v návrhu a implementaci aplikace, která slouží k dynamickému vytváření grafických uživatelských rozhraní.
p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px 'Times New Roman'} The main topic of this thesis are Rich Internet Applications (RIA), web applications simulating desktop programs. The thesis contains complex introduction into the field, its possibilities and division. General focus is set on tools and frameworks used to create RIA applications and on architecture of author's own RIA framework. Attributes analyzed in the thesis are applied in the concept and implementation of an application that offers dynamic creation of GUI.
Description
Citation
NAVRÁTIL, L. Dynamické vytváření grafických uživatelských rozhraní pro internetové aplikace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Vladimír Drábek, CSc. (předseda) doc. Ing. Vladimír Janoušek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen) Ing. Jaroslav Ráb (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm C. Otázky u obhajoby: V závěru zmiňujete, že: "Jistě v budoucnu nastane i potřeba opustit technologii Adobe Air". Proč? A stručně, co je podle Vás ta pravá budoucí technologie?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO