Přehrávač zvukových souborů pro automobil

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce si klade za cíl seznámit čtenáře s komprimovaným formátem zvuku, jakým je kupříkladu MP3, AAC či OGG Vorbis. Pak také s návrhem jednoduchého přehrávače, jež je koncipován jako rozšiřující modul ke stávajícímu zabudovanému autorádiu ve voze, a který využívá jako primární zdroj dat SD či SDHC paměťovou kartu. A konečně s návrhem ovládacího software a realizace hardware.
This bachelor thesis discusses audio compression formats, such as MP3, AAC or OGG Vorbis. It also describes concept of a simple player module for current built-in autoradios, using SD or SDHC memories as a primary data source. And finally it concerns control software design and hardware realization.
Description
Citation
GAZDÍK, M. Přehrávač zvukových souborů pro automobil [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Tomáš Hruška, CSc. (předseda) prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (místopředseda) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Ondřej Ryšavý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-08-24
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Na obrázku 6 je uveden příklad komunikace s LCD displejem, kde je využito kontrolování busy flag. V práci toto ale není využito a komunikace tak tedy musí vypadat jinak. Uveďte správný příklad komunikace s LCD displejem. V kapitole č. 7 jsou popsány problémy s rušením SPI sběrnice a jsou navrhnuty i opatření pro potlačení těchto rušení, ale není již uvedeno, zda tato opatření rušení opravdu eliminovala. Uveďte zda tato opatření měla předpokládaný výsledek.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO