Grafická knihovna pro dotykový LCD

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá grafickou knihovnu pro přídavný modul s dotykovým LCD k výukovému kitu s MCU MC9S08JM60 od firmy Freescale. Práce popisuje použitý mikrokotrolér, různé varianty komunikace s řadičem displeje a technologie dotykových vrstev displejů. Zbývající část práce se zabývá rozdělením knihovny na vrstvy, jejich popisu a způsobům použití.
This work deals with graphics library for LCD module with touchscreen which is mounted on educational kit with Freescale MCU MC9S08JM60. The thesis describes used microcontroller, different ways of communication witch LCD driver and touchscreen technologies. Remaining part of this thesis deals with library layers, their description and ways to use it.
Description
Citation
NOŽIČKA, T. Grafická knihovna pro dotykový LCD [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Václav Dvořák, DrSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Mgr. Ing. Pavel Očenášek, Ph.D. (člen) Ing. Michal Španěl, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2011-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm " D ". Otázky u obhajoby: Vysvětlete, prosím, vaše tvrzení ze strany 18, kde se v jednom z odstavců píše: "Pokud pak chceme přistupovat k objektu typu tlačítko jako k obecnému objektu, stačí nám použít přetypování".
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO