Vyhledání spojů MHD pro mobilní telefony

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem práce bylo navrhnout na internetu nezávislou aplikaci pro mobilní telefony umožňující vyhledání nejrychlejšího spoje v rámci městské hromadné dopravy. Uživatelské rozhraní aplikace je vytvořeno tak, aby její ovládání bylo intuitivní a přátelské. V závěru je zhodnocen význam aplikace a jsou navrženy možnosti dalšího vývoje.
The aim of the thesis was to design an off-line application for mobile phones, enabling the fastest line within the public transport. User interface is designed so that its operating was intuitive and friendly. In conclusion, the importance of application and assessed the proposed options for further development.
Description
Citation
KRCH, P. Vyhledání spojů MHD pro mobilní telefony [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. František Zbořil, CSc. (předseda) doc. RNDr. Jitka Kreslíková, CSc. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) Ing. Radek Kočí, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta. Student odpověděl na otázky členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm E. Otázky u obhajoby: Komise diskutovala připomínky k práci a položila následující otázky: Jaká byla vstupní data pro Vaši aplikaci? Proběhlo porovnávání s jinými mobilními aplikacemi? Nepřemýšlel jste o GUI, které by komunikovalo s již existujícími aplikacemi na vyhledávání spojů? Na jakých zařízeních jste aplikaci testoval?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO