Webový portál pro přístup ke generátoru VHDL kódů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Bakalářská práce se zabývá vývojem portálu pro obsluhu generátoru VHDL kódů. Představuje dosavadní dostupné možnosti generování hlídacích obvodů. Důkladněji se zaměřuje především na obsluhu generátoru pomocí webového prostředí a jeho následného využití ze strany uživatelů a popisuje celý vývojový cyklus od analýzy, specifikace a implementace až k testování vytvořené aplikace. Práce má za výsledek systém založený na skriptovacím jazyce PHP a databázi MySQL, který umožňuje uživatelům spravovat celé projekty.
In this Bachelor thesis, activities which aim at developing web portal for an intuitive access to VHDL core generators are presented. The basic principles of methodology for generating VHDL descriptions of hardware checkers for communication protocols and RTL circuits are demonstrated together with their impact on the fault tolerant architectures. The main goal of this work is to develop user-friendly web environment which would facilitate the use of VHDL core generators. The specification and features of web portal are described together with implementation details and testing of final application. As the results of this thesis, the web portal based on PHP and MySQL database was created.
Description
Citation
POUPĚ, P. Webový portál pro přístup ke generátoru VHDL kódů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Dušan Kolář (předseda) prof. Ing. Martin Drahanský, Ph.D. (místopředseda) Ing. Michal Bidlo, Ph.D. (člen) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) Ing. Martin Hrubý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-15
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm velmi dobře (B) . Otázky u obhajoby: Vysvětlete vaše tvrzení z kapitoly 2.1.2, že technika duplex zvyšuje bezpečnost a zároveň snižuje spolehlivost systému. Můžete nějak doložit tvrzení z kapitoly 2.1, že náhradou mechanických prvků elektronickými došlo ke snížení spolehlivosti systému?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO