Program pro trénování daktyloskopických expertů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vytvořením uživatelského rozhraní programu pro trénink daktyloskopických expertů. V prvních kapitolách je popsán historický a technický vývoj daktyloskopie. Dále jsou vysvětleny postupy a pojmy nutné k porozumění a základní orientaci v určování otisků prstů. Závěrečné kapitoly se zabývají návrhem možností, jakými lze získat a zobrazit výsledky v srozumitelné podobě. Závěr práce je věnován zhodnocení výsledků a testům.
This work deals with the design project and the creation of user interface of a programme for the training of dactyloscopy experts. The first chapters describe historical and technical evolution of dactyloscopy. Then the work explains the methods and concepts necessary for understanding and elemental orientations in determination of fingerprints. The final chapters present a proposition of possibilities in how to obtain and represent the results in a comprehensible form. The conclusion of the work is dedicated to tests and evaluation of the results.
Description
Citation
BARTOŇ, J. Program pro trénování daktyloskopických expertů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Dr. Ing. Pavel Zemčík (předseda) doc. Dr. Ing. Petr Hanáček (místopředseda) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Matoušek, Ph.D., M.A. (člen) Ing. Filip Orság, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázku oponenta a na doplňující dotazy členů komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm "D". Otázky u obhajoby: Mohl byste, prosím, vysvětlit vzorce (4.1) až (4.7)? Na závěr 4. kapitoly jim věnujete docela málo místa, ačkoliv mi připadají pro samotnou práci docela důležité - týkají se testování shody.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO