Detekce střihů ve videu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Táto práce se zabýva možnostmi detekce střihů ve videu. Z úvodu se věnuje popisu metod pro detekci střihů, jejich výhodám a nevýhodám s ohledem na rychlost a přesnost detekce. V dalších kapitolách je pak popis implementovaných metod pro detekci ostrých střihů pomocí knihovny OpenCV.
This thesis is concerned about video cut detections. Introduction explaining methods for video shot cut detecting, their advantages and disadvantages their speed and accuracy. Next chapters deal with implemented methods for detection of hard cuts using C++ library OpenCV
Description
Citation
SUJA, D. Detekce střihů ve videu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Dr. Ing. Jan Černocký (předseda) prof. Ing. Lukáš Sekanina, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Mgr. Adam Rogalewicz, Ph.D. (člen) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-16
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm B. Otázky u obhajoby: Máte časovou flexibilitu při vyhodnocování ROC křivky? Máte výsledky běžných metod, zkoušel jste je porovnat (ROC křivku)?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO