Regionální informační systém neziskové organizace

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Předmětem této práce je vytvoření informačního systému pro neziskovou organizaci regionálního rozsahu umožňujícího zejména správu databáze míst, aktualit, akcí, jednoduché inzerce a dalších součástí. Informační systém je vystavěn na PHP frameworku Nette, využívajícím architekturu Model-View-Presenter. Dále jsou využity technologie MySQL, XHTML, CSS a JavaScript, prezentační část databáze míst je založena na aplikaci technologie Google Maps v prostředí Adobe Flash.
The objective of this thesis is to create an information system for a non-profit organization of regional scope, that allows in particular the management of a database of places, news, events, simple advertising and other components. Information system is built on PHP Nette framework, using architecture of Model-View-Presenter. Furthermore, the technologies used are MySQL, XHTML, CSS and JavaScript, presentation layer of the map is based on the application of the technology Google Maps in Adobe Flash.
Description
Citation
BRNKA, R. Regionální informační systém neziskové organizace [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. Ing. Zdeněk Kotásek, CSc. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) doc. Ing. Radek Burget, Ph.D. (člen) doc. Ing. Peter Chudý, Ph.D., MBA (člen) Ing. Šárka Květoňová, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se pak seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta i komise. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm velmi dobře (B) Otázky u obhajoby: Na straně 28 uvádíte možnost přepínat vyhledávací algoritmy. Jaké vyhledávací algoritmy jsou uživatelům k dispozici?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO