Hodnocení finanční situace podniku a jeho zabezpečení informačním systémem

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Bakalářská práce se zabývá finanční situací společnosti STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o. od roku 2006 až 2010. K zjištění situace jsou použity vybrané metody finanční analýzy. Obsahuje návrhy řešení zjištěných problémů, které mají identifikované problémy odstranit a zlepšit finanční situaci podniku v dalších letech. Hodnotí informační systém a jeho přínos pro podnik z pohledu provázanosti a využitelnosti informačního systému v rámci celého podniku a jeho vliv na finanční výsledky.
This bachelor's thesis evaluates the financial health of the company STROJÍRNA OSLAVANY, spol. s r.o. during the years 2006 to 2010. The findings of the situation are using selected methods of financial analysis. It includes proposals for solutions to the problems that are identified to eliminate problems and improve the financial situation in future. She is value of information system and its benefits for businesses in terms of consistency and usability of information systems across the enterprise and its impact on financial results.
Description
Citation
HOLÝ, R. Hodnocení finanční situace podniku a jeho zabezpečení informačním systémem [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2011.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Manažerská informatika
Comittee
prof. RNDr. Ivan Mezník, CSc. (předseda) doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (místopředseda) Ing. Jiří Kříž, Ph.D. (člen) doc. Ing. Vojtěch Bartoš, Ph.D. (člen) Ing. Vilém Jordán (člen)
Date of acceptance
2011-06-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO