Webová aplikace pro výuku formálních jazyků a překladačů

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce se zabývá vývojem webové aplikace vhodné pro výuku formálních jazyků a překladačů. Aplikace je implementována z části jako redakční systém a z části jako datový sklad. Hlavním cílem je usnadnit přístup k materiálům týkajícím se této problematiky ze strany nejširší veřejnosti. Umožňuje snadné šíření informací jak v textové podobě (komentáře, diskuze, aktuality), tak i prostřednictvím uploadu/downloadu dokumentů.
This thesis deals with the development of a web application used for teaching of formal languages and compilers. The application is implemented partly as an content management system and partly as a data store. Its main purpose is to simplify the access to the related materials for the public. It enables a simple distribution of information both in the textual form (comments, discussions, news) and also by upload/download of documents.
Description
Citation
BRYCHTA, F. Webová aplikace pro výuku formálních jazyků a překladačů [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2007.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
2007-06-12
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO