Bezdrátové ovládání prezentací pomocí kapesního počítače

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem projektu je navrhnout a realizovat aplikaci pro PDA, která osvobodí osobu provádějící prezentaci z notebooku nebo i stolního počítače od nutnosti ovládat prezentaci z klávesnice. Taková osoba totiž běžně stojí daleko od plátna nebo ještě hůře neustále přechází od klávesnice k plátnu a zpět. Takovéto ovládání umožní prezentujícímu lepší kontakt s posluchači. Dokument obsahuje krátké seznámení s kapesními počítači a tvorbou programů pro tato zařízení.  V hlavní části se zabývám návrhem a realizací aplikace pomocí architektury klient-server. Na závěr uvádím návrhy pro další vývoj aplikace.
This work deals with design and realization of an application for Pocket PC which controls presentation on notebook or desktop PC. The goal of this project is to free person from staying behind the computer during presentation. With this remote controller this person can move freely in the whole room and can be in better contact with audience. This document consists of short introduction to Pocket PCs and development tools for this devices. The main part describes concept and implementation of this application by client-server architecture. In the end there are suggestions for future development of this application.
Description
Citation
LIŠKA, J. Bezdrátové ovládání prezentací pomocí kapesního počítače [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO