Webová aplikace sportovního klubu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato práce vznikla podle zadání florbalového klubu Slovácký FBK. Klade si za cíl vytvořit informační systém, který usnadní činnost sekretariátu většího sportovního klubu. Systém umožňuje vedení veškeré agendy spojené s chodem klubu a poskytuje podporu pro účast v soutěžích České florbalové unie. Informace veřejného charakteru jsou k dispozici na veřejné části webové prezentace, která je obohacena o několik funkcionalit určených k přitáhnutí zájmu veřejnosti, především o tipovací soutěž. Systém je postaven na technologiích PHP a MySQL, v omezené míře také JavaScriptu, avšak tak, aby byl systém kompatibilní s širokou škálou webových prohlížečů.
This work has been created according to specification of floorball club Slovácký FBK. It's aimed to build information system that eases work of the greater sport club secretary. This system provides to management of all work associated with club activity and gives support for attendance in competitions of Czech Floorball Union. Information of public character are available on public section of web presentation, presentation, which is integrated with some functionality intended for attraction of interest of public, first of all with a guessing competition. The system is built on technologies PHP and MySQL, in restricted size on JavaScript, with respect to compatibility with wide spectrum of web browsers.
Description
Citation
ROCHOVANSKÝ, F. Webová aplikace sportovního klubu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. .
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
Date of acceptance
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO