Zahradní počítač

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Cílem této bakalářské práce je na základě současných řešení zahradních počítačů navrhnout a zrealizovat zahradní počítač s moderním grafickým uživatelským rozhraním. Práce se zaměřuje nejen na fyzické součásti takového systému a jejich vzájemné přepojení, ale také na programové vybavení. Závěr práce popisuje realizaci moderního grafického uživatelského rozhraní, které umožňuje uživatelům řídit a spravovat celý závlahový systém.
The primary purpose of this study is to design and implement automatic garden irrigation system with modern graphical user interface according to research of current imple\-men\-ta\-tions. This thesis focuses on physical elements that constitutes irrigation computer system, but also programs used to direct the operation of a computer system. In conclusion, the thesis describes design and development of modern graphical user interface that provides full control of the system.
Description
Citation
ŠTRBA, T. Zahradní počítač [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
doc. RNDr. Pavel Smrž, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Kunovský, CSc. (místopředseda) Ing. Roman Juránek, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jan Kořenek, Ph.D. (člen) Ing. Zbyněk Křivka, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-18
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm A. Otázky u obhajoby: V práci je využíván jako základ Raspberry Pi. Na základě čeho bylo vybráno toto zařízení?  V práci je uvedeno, že se využívá měření vlhkosti půdy a tento údaj je i v aplikaci zobrazován. Je tento údaj i použit pro rozhodování, jestli zalévat, jako dlouho zalévat v závislosti na této hodnotě?
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Přístup k plnému textu prostřednictvím internetu byl licenční smlouvou omezen na dobu 1 roku/let
DOI
Collections
Citace PRO