Navigace pro piloty

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Referee
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií
Abstract
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a vytvořením navigačního systému jako pomůcky pro piloty kluzáků, padákových kluzáků, vrtulníků nebo ultralehkých letadel. Pro realizaci je stěžejní vykreslování mapových podkladů. Způsob tohoto vykreslování je v práci popsán, včetně související teorie. Dále práce obsahuje popis návrhu a implementace aplikace.
This bachelor thesis concerns design and creation of a navigational system as a tool for pilots of gliders, paragliders, helicopters or ultralight planes. Rendering of map basis is critical part for realization of this project. The way of this rendering is described in the paper, including theory concerning the topic. The paper also contains description of draft and implementation of application.
Description
Citation
KRYL, J. Navigace pro piloty [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta informačních technologií. 2014.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Informační technologie
Comittee
prof. Ing. Adam Herout, Ph.D. (předseda) doc. Ing. František Zbořil, Ph.D. (místopředseda) Ing. Vladimír Bartík, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Jaroš, Ph.D. (člen) Ing. Igor Szőke, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2014-06-17
Defence
Student nejprve prezentoval výsledky, kterých dosáhl v rámci své práce. Komise se poté seznámila s hodnocením vedoucího a posudkem oponenta práce. Student následně odpověděl na otázky oponenta a na další otázky přítomných. Komise se na základě posudku oponenta, hodnocení vedoucího, přednesené prezentace a odpovědí studenta na položené otázky rozhodla práci hodnotit stupněm dobře (C). Otázky u obhajoby: Jakým způsobem byste implementoval zadávání více než jednoho traťového bodu do letového plánu. Jaké úpravy by vyžadovala implementace pro jiný operační systém (např. iOS) 
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO