Fantastický okamžik. Na hranici reálného.

Abstract
Ve své diplomové práci jsem navázala na téma, které jsem řešila v teoretické části. Zabývám se studiem tzv. fantastického momentu, jeho vznikem, popisem a vyvoláváním... Knížka je dokumentací mojí sběratelské činnosti a současně mých intervencí v soukromých diváku jen těžko přístupných místech mých blízkých. Kniha vychází ve 4 kusech. V ideálním případě bych ji ráda nechala vytisknout v nákladu asi 100 kusů a poskytla v galeriích k prodeji. Takto bude na několika vybraných místech v Brně k dispozici na půjčení.
In my diploma I continue in the topic which I solved in my theoretical part of diploma. I study that "Fantastical moment" in practise. I am interested in its uprise or creation, in its character in memories of other people and in its evoking. The book is documentation of my collecting work and also of my secret interventions in personal places of my kith and kin which are hardly accesible by spectator. The book (or issue) is set in 4 pieces. In ideal case I would like to edit it in about 100 pieces and distribute it in galerie´s shops. In this way it would be possible to lent it in some chosen places in Brno.
Description
Citation
DAŠKOVÁ, M. Fantastický okamžik. Na hranici reálného. [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta výtvarných umění. 2012.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Výtvarné umění - konceptuální tendence
Comittee
prof. akad. soch. Tomáš Ruller (předseda) Jiří Ptáček (člen) MgA. Petr Zubek (člen) doc. Mgr. Jan Zálešák, Ph.D. (člen) akad. soch. Martin Zet (člen) doc. MgA. Barbora Klímová, ArtD. (člen) doc. MgA. Filip Cenek (člen) doc. Václav Stratil, Prom. Ped. (člen) prof. PhDr. Miloš Šejn (člen)
Date of acceptance
2012-05-16
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO