Vybrané části stavebně technologického projektu - Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Předmětem této diplomové práce je stavebně technologické řešení hlavního stavebního objektu biotechnologického a biomedicínského centra ve Vestci. Cílem práce je navrhnout časové, technické a technologické postupy výstavby. Obsahem je zpracování projektu zařízení staveniště, časového a finančního plánu stavby, strojní sestavy, studie realizace hlavních technologických etap, kontrolního a zkušebního plánu na sádrokartonové příčky, technologických předpisů na sádrokartonové příčky, plechovou fasádu a kontaktní zateplovací systém ETICS.
Subject of this diploma thesis is the construction and technological solutions to the main building of biotechnology and biomedicine centre in Vestec. The aim of a thesis is to propose time, technical and technological construction processes of construction. The content of a thesis is the project of site equipment, time and financial plan of construction, assembly machines, studies of realization main technological phase, inspection and test plan for plasterboard partition, technological regulations for plasterboard partition, metal facade and contact insulation system ETICS.
Description
Citation
MIHAL, M. Vybrané části stavebně technologického projektu - Biotechnologické a biomedicínské centrum Akademie věd a Univerzity Karlovy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO