Železobetonová konstrukce bytového domu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá návrhem a posouzením vybraných konstrukčních prvků bytového domu z hlediska mezních stavů únosnosti a použitelnosti. Posuzované části konstrukce jsou stropní deska ve druhém nadzemním, sloup a stěna v prvním nadzemním podlaží, schodiště a základová patka. Prvky jsou posouzeny dle platných norem ČSN EN ve statickém výpočtu, na který je vytvořena výkresová dokumentace. Vnitřní síly jsou vypočteny pomocí softwaru Scia Engineer, kde je vymodelována a zatížena konstrukce.
The diploma thesis is aimed for design and assessment main load bearing elements of a apart-ment building on the ultimate and serviceability limit state. Assessed parts of construction are reinforced concrete slab over the second floor, column and shear wall in the first floor, stairway slab and foundation pad. The elements are assessed in a structural design report according valid standard. There is created drawings. Internal forces are calculated using software Scia Engineer, where is modeled and loaded the construction.
Description
Citation
ILČÍK, D. Železobetonová konstrukce bytového domu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO