Univerzitní kampus v Brně, příprava realizace stavby

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Obsahem práce je stavebně technologický projekt novostavby souboru tří bytových domů Kampus rezidenční areál II nacházející se v Brně - Bohunicích. Práce obsahuje technologické předpisy pro vrtané piloty a železobetonový monolitický strop. Technologické předpisy jsou doplněny návrhem strojní sestavy, zařízením staveniště a kontrolními a zkušebními plány na tyto procesy. Řešena je i bezpečnost práce, časový a finanční plán, rozpočet stavby a plán zajištění materiálových zdrojů. V diplomové práci je řešena i smlouva o dílo a detaily střešní konstrukce.
The subjekt of my bachelor thesis is the construction technological project of the new complex of three buildings Campus residential area II located in Brno - Bohunice. The diploma thesis includes technological regulations of piles and cast-in-place reinforced concrete floor. Technological regulations are supplemented by draft of the suitable machinery, equipment of construction site and inspectional and trial plans for these processes. The author also deals with work safety, time and financial plan, budget of substructure and plan for securing material resources. The thesis also addressed work contract and detailsof the roof structure.
Description
Citation
HAVLÍČKOVÁ, E. Univerzitní kampus v Brně, příprava realizace stavby [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Realizace staveb
Comittee
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO