Mostní konstrukce přes rozšířené koryto řeky

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá novým návrhem dodatečně předpjatého mostu přes řeku Vsetínská Bečva v lokalitě Ústí u Vsetína. Současný most o třech polích nevyhovuje z hlediska inundačního, proto je nahrazen novou čtyřpolovou mostní konstrukcí. Most se nachází na silici I/57 a slouží k převedení dopravy přes řeku. Mostní nosná konstrukce je navržena ve třech variantách. Podrobně posouzena je jen jedna vybraná varianta a to dodatečně předpjatý dvoutrám.
This final thesis deals with new design of post-tensioned concrete bridge across river Vsetínská Bečva in the area Ústí u Vsetína. The existing bridge with three spans found in therms of inundation, that´s why is replaced by new four spans bridge construction. The bridge is situated on highway I/57 and used to transfer across the river. The superstructure is designed in three alternatives. Detailed assessment is only for one chosen variant a post-tensioned two-beam concrete.
Description
Citation
STROUHALOVÁ, P. Mostní konstrukce přes rozšířené koryto řeky [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Konstrukce a dopravní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-04
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO