Návrh rozvoje malého podniku

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Tato diplomová práce se zabývá návrhem rozvoje podniku XYZ, s.r.o., jehož předmětem podnikání je především provozování osobní přepravy vozem zákazníka. V práci je obsaženo shrnutí teoretických poznatků k problematice řízení malého podniku, podnikání ve službách a tvorbě podnikatelského plánu. Samotný návrh rozvoje obsahuje odbornou analýzu současné situace podniku a konkrétní podnikatelský plán pro budoucí rozvoj firmy. Implementace návrhu řešení povede ke zlepšení ekonomické situace podniku a k dosažení většího tržního podílu.
This master’s thesis gives a development proposal for XYZ, s.r.o. The line of business of this firm is mainly a passenger transportation service by client’s own vehicle. The thesis contains a theoretical review of running a small business, providing a customer service and making a business plan. The development proposal itself provides a highly professional analysis of up to date status of the firm and gives a specific business development programme for the company. Implementation of the proposal will ensure a future growth and also the firm’s profit will increase.
Description
Citation
VESELÝ, T. Návrh rozvoje malého podniku [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2010.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Řízení a ekonomika podniku
Comittee
prof. Ing. Vojtěch Koráb, Dr., MBA (předseda) Ing. Radek Haman, Ph.D., MBA (místopředseda) Ing. Helena Hanušová, CSc. (člen) Ing. Jiří Luňáček, Ph.D., MBA (člen) Ing. Viktor Ondrák, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2010-06-14
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO