Studie odkanalizování a likvidace odpadních vod obce Větřní

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
B
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce se zabývá možnými variantami řešení odkanalizování v obci Větřní – ul. Frymburská, ul. Školní a v přilehlých osadách Lužná, Dolní Němče a Dobrné. V první části práce je popsán stávající stav odkanalizování obce Větřní a přilehlých místních částí obce. Součástí je i posouzení stavu stávající kanalizace v obci Větřní, na kterou jsou některé nově navržené splaškové kanalizace v osadách napojeny. Následuje kapitola zabývající se technickým popisem možných variant odkanalizování daných lokalit i včetně ekonomického zhodnocení. Poté přišlo na řadu doporučení volby varianty a zhodnocení celkových investičních a provozních nákladů. Na závěr kapitoly jsou shrnuty výhody a nevýhody variant odkanalizování.
This thesis deals with possible options for solving drainage in the village Větřní - Frymburk st. and School st. and adjacent villages Lužná, Dolní Němče and Dobrné. The first part describes the current state of sanitation of Větřní and its adjacent area. It also includes assessment of the condition of the current sewer system in the village Větřní, which is connected with some newly proposed sewerages. The following chapter deals with the technical description of the possible variants of the drainage sites including economic evaluation. Then there is a recommendation of choices of variant and evaluation of overall investment and operating costs. In conclusion of the chapter there are summarized advantages and disadvantages of variants of drainage.
Description
Citation
ČERVENKOVÁ, M. Studie odkanalizování a likvidace odpadních vod obce Větřní [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Vodní hospodářství a vodní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-01
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO