Využití srážkových vod v průmyslovém objektu

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební
Abstract
Diplomová práce obsahuje návrh zdravotně technických instalací a plynovodních zařízení v průmyslovém objektu. Teoretická část řeší využívání srážkových vod v objektu jako vody provozní a experimentální stanovení průtoku a potřeby vody pro výrobní a skladovací halu s administrativní vestavbou. Výpočtová část řeší návrh variant řešení zdravotně technických instalací a plynovodních zařízení v objektu výrobní a skladovací haly s administrativní vestavbou. Praktická část obsahuje návrh a projekt vybraných variant zdravotně technických instalací a plynovodních zařízení v objektu výrobní a skladovací haly s administrativní vestavbou, a také aplikaci využití srážkových vod v tomto typu objektu.
Diploma thesis contains a design the plumbing and gas installations in the industrial building. The theoretical part deals with the use of rainwater in the building as the process water and the experimental determination of the flow rate and water needs for the manufacturing and storage hall with built-office. The calculation part deals with the design of variants of plumbing and gas installations in the building manufacturing and storage hall with built-office. The practical part contains a design and project documentation of selected variants plumbing and gas installations in the manufacturing and storage hall with built-office, and the use of rainwater in this type of building.
Description
Citation
VACEK, J. Využití srážkových vod v průmyslovém objektu [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta stavební. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Pozemní stavby
Comittee
Date of acceptance
2016-02-03
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO