Viniční majer v Jaroslavicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
D
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Návrh se snaží respektovat okolní krajinu a tradice dané lokality. Hmoty budov jsou navrženy jako doplnění stávajícího objektu v moderním designu. Zvolené bílé obkladové desky, vytváří na fasádách minimální členění, které vychází z ornamentu na fasádě stávajícího objektu. Funkce, které by mělo vinařství splňovat, jsou navrženy rozdělené do tří objektů. V prostoru dvora se jednotlivé funkce navzájem prolínají.
The proposal seeks to respect the surrounding landscape and traditions of the area . Masses buildings are designed to complement the existing building in modern design. Selected white tile, creates a minimum facades division , which is based on the ornament on the facade of the existing building . Features that should satisfy the winery , designed divided into three buildings. In the courtyard , the individual features mingle.
Description
Citation
RICHTEROVÁ, V. Viniční majer v Jaroslavicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Eva Eichlerová (předseda) doc. Ing. Ivana Žabičková, CSc. (člen) Ing. arch. Pavel Jura (člen) Ing.arch. MArch Jan Kristek, Ph.D. (člen) MgA. Ing. arch. Petr Šmídek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-24
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO