Simulátor výrobních linek

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Cílem této diplomové práce Simulátor výrobních linek je navrhnout koncept simulátoru dopravníkových výrobních linek se zaměřením na testování řídicího programu PLC a tento simulátor realizovat. V práci je uveden popis hotových řešení dostupných na trhu, popis testovaného řídicího algoritmu PLC, navrhovaný koncept simulátoru, popis vytvořeného programu, ukázka jeho použití na konkrétní aplikaci a zhodnocení jeho možností.
The aim of this master’s thesis Simulator of Production Lines is to design a concept of the simulator of conveyor production lines with focus on testing control software for PLC and to implement this simulator. The thesis includes description of ready to use solutions available on the market, description of PLC control algorithm to be tested, designed concept of the simulator, description of the implemented software, demonstration of the simulator on a specific task and evaluation of its capabilities.
Description
Citation
VITÁK, J. Simulátor výrobních linek [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Kybernetika, automatizace a měření
Comittee
plk. gšt. prof. Dr. Ing. Alexandr Štefek, Dr. (předseda) doc. Ing. Petr Beneš, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Petr Fiedler, Ph.D. (člen) Ing. Tomáš Macho, Ph.D. (člen) Ing. Libor Veselý, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-08
Defence
Student obhájil diplomovou práci.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO