Revitalizace a prostorové řešení pivovaru v Miroticích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Urbanistická a architektonická studie prostoru bývalého pivovaru v centrální části města Mirotice. Studie je zaměřena na transformaci a prostorovou kultivaci lokality bývalého pivovaru a jeho okolí se zřetelem k revitalizaci bývalého pivovaru. Cílem návrhu je přispět formou šetrné přestavby ke zhodnocení prostoru bývalého pivovaru a navazujícího centrálního prostoru města při respektování historických hodnot.
Urbanistic and architectural study of a former brewery in the city center Mirotice. The study direct on the transformation and spatial cultivation of a former brewery and its surroundings with respect to the revitalization of the former brewery. The proposal aims to contribute through careful redevelopment to evaluate the area of the former brewery and subsequent central area of the city, while respecting the historical values.
Description
Citation
ŠVARCOVÁ, M. Revitalizace a prostorové řešení pivovaru v Miroticích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
doc. Ing. arch. Eva Králová, Ph.D. (předseda) Ing. arch. Jiří Mikšík (člen) Ing. Jiří Svoboda (člen) Ing. arch. Miloš Tabarka (člen) Ing. arch. Radmila Vraníková, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-30
Defence
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO