Společensko-kulturní centrum v Dolních Kounicích

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury
Abstract
Společensko-kulturní centrum v Dolních Kounicích Při hledání vhodných variant pro výstavbu kulturního centra v Dolních Kounicích vyplynulo jako nejvhodnější řešení rekonstrukce Kulturního domu, vybudovaného v 70. letech minulého století. Dům je málo využívaný kvůli komplikovanému provozu, má však velký potenciál a to především díky svému umístění. Řešením je očištění hmoty od přístaveb a zjednodušení provozu. Důležitou myšlenkou je propojení domu s náměstím a s nábřežím řeky Jihlavy. Finální návrh by měl splňovat sportovní a kulturní potřeby komunity v malé obci.
Culture center in Dolní Kounice In reseach of suitable alternatices for designing of a cultural center in Dolní Kounice, was a reconstruction of Culture House, bulit in the 70s founded as the best solution. The house is underused because of comlicated organisation, but has a great potential, especially due to its location. The solution is to remove leter-built volumes and simplify the organisation. The important idea is to connect the house with a square and embankement of the river Jihlava. The final proposal should meet spots and cultural needs of the community in a small village
Description
Citation
PALENČAR, O. Společensko-kulturní centrum v Dolních Kounicích [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta architektury. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Architektura
Comittee
Ing. arch. Marek Štěpán (předseda) doc. Ing. arch. Dagmar Glosová, CSc. (člen) Ing. arch. Tomáš Dvořák (člen) Ing. arch. Lukáš Pecka, Ph.D. (člen) Ing. Petr Suchánek, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-05-31
Defence
Práce navržena komisí na cenu děkana
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO