Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
C
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstract
Předmětem bakalářské práce je vyhodnocení finanční situace firmy PORTABELL, s.r.o. v letech 2010-2014. Práce je vymezena do čtyřech častí. První je vymezení vlastních cílů a použité vědecké metody. Dále na teoretickou část, kde je popisována definice pojmů či metod spjatých s finanční analýzou. Poté následuje popis analyzovaného podniku a jeho současný stav s výpočty jednotlivých metod finanční analýzy. Poslední část se zaměřuje na návrhy pro zlepšení finanční situace daného podniku pro následující roky.
The subject of the bachelor thesis is to evaluate the financial situation of the company PORTABELL, s.r.o. within the years 2010-2014. The work is defined into four parts. The first on is a definition of own goals and the scientific methods used. Furthermore the theoretical part where where definitions or methods associated with financial analysis are described. Then there is a description of the analyzed company and its current situation with the calculations of the various techniques used by financial analysis. The last part is focused on proposals to improve the financial situation of the company for the coming years.
Description
Citation
GREMMELOVÁ, H. Hodnocení finanční situace podniku a návrhy na její zlepšení [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Ekonomika podniku
Comittee
doc. Ing. Marek Zinecker, Ph.D. (předseda) doc. Ing. Jiří Beneš, CSc. (místopředseda) Ing. Pavel Breinek, Ph.D. (člen) Ing. Martin Pernica, Ph.D. (člen) Ing. František Milichovský, Ph.D., MBA, DiS. (člen)
Date of acceptance
2016-06-21
Defence
Otázky vedoucího: - zodpovězeny Otázky oponenta: - zodpovězeny Další otázky: doc. Beneš: V tabulce příležitostí SWOT analýzy je pronájem nových prostorů - vysvětlete proč je to příležitost? - zodpovězeno částečně Ing. Milichovský: Jakou vyjednávací sílu mají zákazníci společnosti, zejména znojemská nemocnice? - zodpovězeno
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO