Laserový projektor titulků

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
E
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií
Abstract
Obsahem této práce je návrh a realizace HW doplněného o SW pro zařízení na projekci titulků do filmu, který se promítá z promítacího zařízení na 16mm film, synchronizace titulků s filmem, zároveň práce také řeší princip problematiku změny vzdálenosti plátna. Titulky se načítají pomocí slotu pro SD kartu, ovládání probíhá pomocí ovládacího prvku, kde je použit grafický monochromní displej tlačítek, který slouží také pro nastavení celého zařízení a jeho úpravy.
The content of this work is the design and implementation of HW supported by SW for viewing subtitles into the movie, which translates from the projection equipment on 16 mm film, synchronizing subtitles with the movie, at the same time the work also addresses the issues of principle changes the distance of the canvas. Subtitles are loaded by using the SD card slot control by using the control, which is used to display graphics monochrome buttons that are also used for setting the device and its modifications.
Description
Citation
REMEŠ, A. Laserový projektor titulků [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Elektronika a sdělovací technika
Comittee
prof. Dr. Ing. Zbyněk Raida (předseda) prof. Ing. Roman Maršálek, Ph.D. (místopředseda) doc. Ing. Jiří Petržela, Ph.D. (člen) Ing. Michal Kubíček, Ph.D. (člen) doc. Ing. Jiří Blumenstein, Ph.D. (člen) Ing. Ivo Viščor, Ph.D. (člen) Ing. Kamil Pítra, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-07
Defence
Student prezentuje výsledky a postupy řešení své diplomové práce. Následně odpovídá na dotazy oponenta práce a na dotazy členů zkušební komise.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO