Technická příprava výroby vstřikovací formy

Loading...
Thumbnail Image
Date
ORCID
Mark
A
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract
Předmětem této bakalářské práce je shromáždění dat potřebných pro výrobu součásti vstřikovací formy. V úvodní části je rozebrán vývoj plastů a na něj navazující popis jednotlivých částí vstřikovací formy. Následuje rozvržení nástrojů pro výrobu a poté samotná simulace procesů.
The subject of this bachelor thesis is gathering of data needed for manufacturing of a part in injection mold. The initial part deals with progression of plastic as a material followed by description of a parts of injection mold. Ensuing layout of a tools for manufacturing and then the simulation itself.
Description
Citation
DRBAL, J. Technická příprava výroby vstřikovací formy [online]. Brno: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství. 2016.
Document type
Document version
Date of access to the full text
Language of document
cs
Study field
Základy strojního inženýrství
Comittee
doc. Ing. Anton Humár, CSc. (předseda) doc. Ing. Ĺubomír Javorek, CSc. (místopředseda) Ing. Kateřina Mouralová, Ph.D. (člen) Ing. Karel Neužil (člen) Ing. Vítězslav Svoboda, Ph.D. (člen)
Date of acceptance
2016-06-17
Defence
Bakalář seznámil komisi s obsahem a výsledky své bakalářské práce a zodpověděl otázky vedoucího, oponenta a dalších členů komise. V průběhu obhajoby byly zodpovězeny následující doplňující otázky: Popište jakým způsobem se stanoví úběr materiálu u broušení. Jak se otáčí kruhové destičky do nové polohy u frézovacích hlav. Jak ovlivní drátová elektroda kvalitu řezu? Používají se více dráty povlakované nebo nepovlakované? Jak jste prováděl kontrolu rozměrů obrobků? Jak se lišil původní postup výroby od vašeho? Otázky členů komise byly zodpovězeny.
Result of defence
práce byla úspěšně obhájena
Document licence
Standardní licenční smlouva - přístup k plnému textu bez omezení
DOI
Collections
Citace PRO